Praia Do Amor efter två surffria dagar

Sucos

Det blev två surffria dagar. På tisdagen var det inga direkta vågor och på onsdagen tog vi bussen in till Natal för att kolla lite på staden.

Hoppade av vid ett köpcentrum strax utanför Natal, det fanns inte direkt något att handla där så efter en lunch åkte vi taxi in till Natals centrum. Vad ska man säga, inte är det så himla intressant med dessa medelstora brasilianska städer (tror det bor typ 800.000 i Natal). Finns inte så mycket att se och de är ganska ruffiga.

Idag gick vi till Praia Do Amor och lekte lite i vågorna och åt sedan en macka och en otrolig suco på ett ställe ovanför stranden. Sucon bestod bland annat av rödbetor, avocado och papaya. Otroligt god!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *