Efter stormen till Kåseberga

Under natten har det varit rejält blåsigt i södra Sverige med stormbyar på många håll. Var i Malmö igår och kom hem sent på eftermiddagen så jag åkte inte ner till Kåseberga. Idag var jag dock på plats klockan 08:00 och blev väldigt förvånad över att se ett relativt lugnt hav inne i Kåseberga och en betydligt mindre våghöjd än väntat. Verkade som vinden hade varit mer NV än prognosen sade. Ute till havs kunde man se att det rullade förbi stora vågor.

Hoppade dock i strax ovanför grillen för att prova lyckan. Cleana schysst högrar i midjehöjd rullade in men det var långt mellan seten och sista timman var det väldigt långt mellan dem. En trevlig dag dock där solen tittade fram emellanåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *