Födelsedagssurf på Torö

En vecka sedan jag var ute senast och nu hade jag sån tur att det blev surf denna helgen med – dessutom på min födelsedag! Gjorde som förra lördagen, hämtade bilen i garaget, plockade upp en take-away kaffe från OKQ8 och stack ut till Torö.

Ganska sönderblåst eftersom det blåst ett par dagar, man drev i line-up och det var lite skumpigt men skulle absolut tagit mer vågor än vad jag gjorde. Ingen känsla i upphopp eller surfingen. Dessutom tappade jag brädan i en wipe-out, men det var inte leashen som gick av utan bara kardborren som gick upp på något konstigt sätt. Fick simma in oh där stod Johan B. och räddade min bräda. Dock hade två små stenar hackat sig in i ”decket” på brädan och satt kvar där. Får försöka med lite lagning om solen tittar fram en dag… eller om jag går ner och härdar brädan på det lokala solariet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *