2012 börjar bra och tidigt

Missade tidigare en klassisk dag då det snabbt vred från SV till NV under natten och tänkte inte missa en till när prognosen var liknande denna gång. Dock är det med visst tvivel rullar jag fram de sista hundra meterna till parkeringen – men blir glad då jag ser en parkerad bil med, tom på brädor men med ombyteskläder i. Efter en snabb titt nere på allmänningen hoppade jag snabbt i våtdräkten och ner.

Några till dyker upp efter hand men vi är aldrig mer än 5-7 personer i vattnet, och det är mycket stoke. En vindstilla lugn dag där solen så sakta stiger upp bakom Landsort samtidigt som det rullar in fina meterhöga set. Underbart! Nästan i under två timmar innan händerna känns lite för kalla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *