En lång dag till Waterville

om fram Waterville sent och hoppade i vattnet vid 17. Åkte ut och parkerade vid huset ute på udden och surfade först peaket närmast. Det första jag ser är en säl som kollar på mig 50 meter ut. Såg först ut som en hund så det tog någon sekund innan jag insåg var det var. Tydligen gott om gråsäl i bukten. Paddlade sen ner till pointet för att fortsätta. Surfade bara

vänstrar för det var att enkelt paddla runt.
Efter checkade vi in på ett B&B i byn och åt fish and chips på Corcán på rekommendation av Brita som kvinnan i huset heter
Waterville

En veckas surf med Christian på Irland. Flög enkelt med Norwegian Köpenhamn-Dublin där vi plockade upp en hyrbil och gav oss av sydväst mot Waterville.

Kom fram Waterville sent och hoppade i vattnet vid 17. Åkte ut och parkerade vid huset ute på udden och surfade först peaket närmast. Det första jag ser är en säl som kollar på mig 50 meter ut. Såg först ut som en hund så det tog någon sekund innan jag insåg var det var. Tydligen gott om gråsäl i bukten. Paddlade sen ner till pointet för att fortsätta. Surfade bara vänstrar för det var att enkelt paddla runt.

Efter checkade vi in på ett B&B i byn och åt fish and chips på Corcán på rekommendation av Brita som kvinnan i huset heter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *