Premiär för min RRD Astice

RRD Astice, 6’2” 22” 2 3/4

Efter besöket på Mölle kände jag ett behov efter en bräda med mer volym i nosen. Kollat lite innan på RRD Astice, en riktigt liten trevlig bräda med just mycket nos och volym. Sett att Surfers i Varberg haft den men 6’2″ som jag funderade på var slut, men så för ett par veckor sedan fick de en ny leverans.

För första gången köpte jag en bräda utan att ha känt på den, men det gick bra. Brädan kom med DHL efter bara några dagar. Brädan en 6’2” 22” 2 3/4” kostade 5199,00 och frakten gick på 300,00.

Idag fick jag äntligen testa den. SV vindar som inte var så starka över Kåseberga, 8–9 med byar upp till 13 sa prognosen men det var en bra fetch hela vägen från Tyskland. 0,4–0,6 m vågor med 1,2 swell enligt MSW. Longboards och SUPar ute men hade inte fått mer vågor med min 9′ än vadjag fick med Astice tror jag. Kändes bra, planade snabb men svår att trycka ned railsen på. Lite som att surfa 6’2″ longboard helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *