Sommarens första

Missade förra veckans surf då det tydligen var surf precis hela tiden, boardshorts och 26 grader etc etc. Ja ja, nu kom i all fall lite O vind, inte så stark men ändå tillräckligt för att det skulle bli runt metern surf. Åkte upp till Gropahålet för att se om de var lite strukturerade där och det var de. Tog på mig 3/2 vilket var lite i svettigaste laget… Körde med min Astice och det var riktigt kul. Var tvungen att kryssa lite runt några badare bara.

På väg upp mötte jag Freddie Meadows med kompis som hoppade i. Satt och kollade lite på strandvallen och lyckades få harpuls en kort stund när bilnycklarna inte låg i fickan längre. Men som tur var hittade jag dem i sanden efter någon minut. Puh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *