Hösten kom fort

Första veckans jobbdag efter 7 veckors pappaledighet/semester så då måste man väl börja med lite surf. Det var surf redan igår och kommer vara halva veckan men idag passade det att sticka efter jobbet. Hämtar upp Christian, snabbstopp för ”bränsle” på McD och sedan till Kåseberga.

Väldigt mycket folk i vattnet, säkert närmare 50 personer ute. Tror aldrig jag sett så många. Vattnet har verkligen gått från sommar till höst på någon vecka. Från förra veckans 22 grader till kanske närmar 16? Med 4/3 och boots känns det ändå ok. Kör med min RRD Astice.

Trots mängden surfare så får man vågor. Christian öppnar med en stor våg direkt utanför hamninloppet, annars vi nog mer vågor längre in. Vågorna lägger sig allt eftersom men det blir ganska fina linjer. Hoppar upp med mörkret efter 2,5 timmars surf och avslutar med middag på McD…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *