Trestles Church och Huntington Beach

Checkade ut från motellet i Oceanside där vi sov inatt. Oceanside var för övrigt inte lika charmigt som Enicenitas och andra ställen vi besökt. Plockade upp en frukost på Jack in the box och åkte för att surfa Trestles Church. För att komma dit åker man till San Onofre State Beach och går norrut längs stranden. Kostar $15 för att parkera där, men trots det var det många ute på State beach.

Vi gick dock upp till Church. 8-10 longboardare ute men det fanns vågor till alla. Efter någon timma dök Jens och Peter från Surfakademin upp. Och även en annan svensk, Jakob var i lineup så i slutet var hälften svenskar i lineup. Bra surf med en liten dipp på mitten men sköna midjehöga högrar.

Mötte upp Angelica med familj för en lunch på Huntington pier. Efter det gick vi ner för lite strandhäng och efter lite vila hoppade vi i för semesterns sista surf. I boardshorts och rashguard – härligt! Märktes att vi surfet högerpoints hela resan, var helt i obalans på alla vänstrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *