Sköldpadderäddarna

Upp innan soluppgången för att gå bort till Fishermans Reef. Igår fick vi sällskap av ett par hundar när vi gick längs stranden och så även idag. Plötsligt anade jag något på stranden som jag tyckte var en liten sköldpadda, och det var det. Men en av hundarna var snabb och högg den framför mig. Men det visade sig at det fanns en hel del sköldpaddor kvar på stranden så jag och Christan la ner brädorna och började bära sköldpaddor i säkerhet nere i havet. Drygt 10 var räddade vi innan vi började surfa. Mycket svenskar i vattnet för det var folk från de olika surfskolorna.

Åkte med Mange och Mia till Coconut Beach för att bada lite och åt lunch, men det var varmt och ingen direkt skugga så vi trängdes under en palm innan det var dags för lunch. Sedan ville vi alla se Marissa igen så åkte dit på eftermiddagen. Oj, vad vi blev besvikna. Inte alls samma känsla dom för tre år sedan. Massor av turister på stranden och inte alls så lugnt, fridfullt och romantiskt som jag upplevde det senast då vi gick längs stranden på kvällen till en strandrestaurang. Det blev inte bättre av en dålig restaurangupplevelse där Lundh’s inte fick hälften av sin middag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *