Fisherman’s Reef efter en ledig dag

Kände bägge att dags för en liten paus för kroppen och igår tog vi ledigt från surfen. Tog en stranddag med surf för familjen och åkte på en utflykt till Weherahena templet, ett buddistiskt tempel. Ville äta på Mojo beach men det var stängt och vi hamnade på en annan restaurang.

Surfade som vanligt Fisherman’s Reef på morgonen. Lite mindre vågor och en hel del folk så tyckte inte riktigt att jag fick det jag ville, men kul ändå.

Åkte bort till Weligama för att äta lunch på Ceylon sliders och för att surfa. Ceylon sliders hade “bara” frukost hela dagen men det var fräscht och lite annorlunda så vi uppskattade det. Men vågorna var små så vi badade bara innan vi åkte hem och surfade istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *