Oktober va!

Kraftiga vindar över södra Östersjön så försökte få ihop surf och jobb. Åkte tillsammans med Chrille på morgonen för att surfa i södra Skåne och sedan jobba från det kommande kontoret för Earlabs mitt i Kåseberga. Hade ett möte vid 13 så det skulle bli skönt att slippa stressa hem till Malmö.

Sydkusten bjöd på riktigt bra surf med schyssta vågor och off-shore, längst inne mot land var vattnet nästan glassy… Helt underbart och den mesta av tiden var det bara jag och Chrille ute. Vattnet tryckte på och steg högt upp över stranden och strandvallen så vågorna förändrades lite i slutet. Nere i Kåseberga hamn steg vattnet upp på kajkanten.

Mellansäsong när det kommer till våtdräkt. 14 grader i vattnet så hade vinterdräkten på tillsammans med 3mm skorna. Men fick ändå lufta huvudet och dra av mig huvan ibland. Inte ens ett problem att duck diva med luvan nere.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *