Halvdag på Österlen

Nordostliga vindar och jag och Hanna åkte till Österlen för att få lite surf. Lite osäkra på var vi skulle åka men det slutade med att vi åkte till Vik. Inte riktigt så bra som vi önskat, men vi hoppade i på utsidan. Blåste inte så mycket, relativt cleant men ändå ganska guppigt. Fick en del vågor ändå men var tvungen att gå upp efter en och halv timma för att ha möte… Satt i baksätet och hade två Teamsmöten innan vi åkte söderut för att kolla in ett annat surfställe.

Riktigt härliga vågor som rullade in, perfekt för longboard. Kanske var det hit vi skulle ha åkt på en gång om det hade varit lite större innan. Nu hade vi inte brädorna eller tiden eftersom jag hade mer möten på gång…

Lite dumt upplägg kan jag erkänna och det var lite surf att åka från det andra spotet utan att ha hoppat i. Åkte vidare till Ystad för lunch på Byvägen och ytterligare två möten innan vi åkte hemåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *