Söderut på en tveksam prognos

Sydost men knappt 10 m/s styrka men något kraftigare byvindar. Prognosen lovade en meter men hade inte så stora förhoppningar när jag gick upp 06:30 på lördagsmorgonen. Solen går upp, men syns inte, vid 07:30 och det var också då jag var framme. Men jag var inte själv, ett par personer som hoppade i samtidigt och några till som anslöt så vi var en åtta personer till slut.

Ett snabbt foto innan jag gick till bilen för att byta om

Hade vinterdräkten, 7mm skorna och 3mm handskarna vilket kändes ok, men fick tyvärr lite cirkulation runt ”paketet”. Hade bara med min RRD Astice men hade gärna testat …Lost brädan, speciellt i början. Såg sämre ut än vad det var, längs piren bygger det lite mera och skönt att bara surfa högrar. Skumt att jag under åtta år i Malmö inte surfat det här stället alls förrän nu – kommer definitivt att hålla ögonen öppna för tveksamma SO prognoser.

Var i Lund idag och var förbi Boardwalk och köpte ett par nya 5mm vinterhandskar, de gamla har torrsprickor i gummit så dags att byta ut dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *