Sydkusten på rak syd

Lördag och sydlig vind är aldrig fel. Det börja blåsa redan under fredagen och enligt DMI skulle det kunna bli något på sydkusten. Slängde in min The Hermit och 6/4 och 3mm skorna och åkte ned för att kolla. Det bröt inte längs piren utan lite mer i mitten av viken. Midjehögt kanske men inte så vindstökigt som man skulle tänka sig.

Surfade det mesta med huvan nere men i slutet var det ändå ganska skönt att dra upp den och slippa blåsten i det våta håret.

En rolig händelse var att kille i vattnet ropade nått till mig som jag inte hörde, men sen sa han:

– ”ursäkta jag trodde du var min flickvän”.

Jag hade huvan uppe då men det var ändå kul att han förväxlade mig, 1,90 lång med skägg med sin som det såg ut ganska lilla flickvän (utan skägg).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *