Fördelen med att vara lunchsurfare

Torsdag morgon och tillbaka i Kåseberga för surf. Stod en stund och tittade på vågorna och småsnackade. Det vara i princip bara longboardare ute och jag lämnade min longboard i stugan och hade bara min 7′ The Hermit. Kollade även på Gustav och Christian som foilade och startade från piren.

Efter att ha väntat i en sådär 40 minuter hoppade jag ändå i innan jag skulle bli hungrig och tappa alla krafter. Fyllde på med lite jordnötsringar och apelsinjuice. Då hade alla morgonsurfare gått upp och vi vara bara en 4-5 personer i vattnet.

Som vanligt bättre än vad man tror när man står på land. Lite mer push i vågorna, relativt skyddat från vinden trots att det blåste mycket. I slutet blåste det nog ändå för mycket och vågorna trycktes ned av vinden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *