Magiskt när vågorna vrider in

Vi är i stugan nu sista delen av höstlovet. Sydlig vind, vindstilla vid stugan men brusade rejält ner vid stranden. Hade inte med någon annan bräda men slängde upp longboarden på bilen och åkte söderut.

Kollade först hamnen jag surfade senast i, men det vred inte runt och i viken var det inget som lockade. En nybörjare låg i med en tunn dräkt och utan skor, måste ha varit kallt. Åkte söderut till en populär strand där jag mötte två yngre surfare som var på väg i. Men det var inga rena linjer och jag trodde jag skulle hitta något bättre så åkte ytterligare söder ut.

I hamnen bröt det inte men på utsidan vred cleana vågor in på ett magiskt sätt. 5 danskar och ett par svenskar och en våg-SUP ute. På middagen igår sa Jenny att det var 14 grader i vattnet, men idag var det inte det. Kanske 10 grader så det stack i händerna när jag hoppade i, men det gick över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *