Varmt i november

Två olika line-ups

Mörkret omsluter oss men däremot är årets november riktigt varmt. idag slogs det tydligen värmerekord i Småland med 16 grader. I Skåne är det lite kallare men vi har ca 12 grader på dagarna, men nästa vecka ska det tydligt droppa i temperatur. Välkommet eftersom det är första advent om två veckor.

Jag och Hanna åkte söderut efter frukost för lite surf. Som tur är behöver ingen av oss stressa hem. Såg härligt ut och var lite folk ute. Denna gång surfade jag med sommarhandskarna och vinterskorna, frös inte men undrar hur det ska gå i riktiga vintern?

Fick många och härliga vågor men störde mig lite på longboardare som tar en våg, kickar ut efter 30-40 meter och paddlar ut igen för att ta nästa våg med. Om och om igen.

Ett par timmars surf och sedan sill med mos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *