Årets första surf blev i februari

Året slutade kallt och började på samma sätt. Till och med Malmö hade snö några dagar och det var snöigt och kallt på Österlen samt totalstopp på E22 på grund av snön.

Idag kändes som vår i luften med 8 grader och sol så en bra dag för årets första surf. Firade Siri på morgonen som fyllde 12 år innan jag åkte till sydkusten. Små vågor som bröt bortåt trappan som leder ner för slänten. Surfade med min CJ Nelson och fick en hel del små vågor. Efteråt testade jag att byta om i omklädningsrummen bakom toaletterna. Varmt, vindstilla och en bänk med krokar att hänga grejorna på så det var riktigt lyxigt. Pratade en stund med Greger som också surfat innan jag åt lunch på Mr York i Ystad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *