Cleana vågor precis som jag vill ha det

Vaknade till en regnig morgon men efter ett besök på Hanstholms Bunkermuseum åkte vi ner för att kolla surfet. Med förhoppning om att Siri skulle vara sugen på att hoppa i. Hanna var redan i med sin dotter. Men Siri var inte sugen så jag hoppade i själv.

Per och hans gäng var där även fast Per satt i bilen och värmde sig när vi kom. Sköna vågor som bröt vid en liten pir. Mest vänstrar men gick även att ta av på en del högervågor. Pernilla och Theo tog lite bilder med systemkameran men tyvärr hade jag 1/100 utlösningstid på kameran så bilderna blev suddiga. Att jag inte lär mig, var exakt samma som när jag fotade en gång tidigare.

Åt en mycket sen lunch på Färjekrogen i Hanstholm efteråt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *