Torö

Sydliga vindar som skulle öka under dagen. Den totala ”radiotystnaden” på Nords forum gav tydliga tecken på att man inte skulle bli ensam…

Eftersom jag inte har bil så testade jag för att första gången åka kommunalt ut till Torö. Promenad till Södra Station, pendel till Västerhaninge och byte till pendel mot Nynäshamn. Hoppa av i Nynäsgård och byta till buss #852 och sen promenera 15 minuter. Egentligen inte så mycket långsammare än med bil faktiskt, 1:48 tim + promenader i bägge ändar.

Ganska stort och ganska utblåst enligt mig. Självklart tog jag en schysst våg redan första vågen, sedan blev det lite tunnare men fick några åk till. I cirka två timmar innan jag gav upp för att äta äggmacka och kaffe. Åkte kommunalt hem igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *