Åsa

Planerade in en resa till Göteborg i slutet av förra veckan för att hälsa på Herman och Rasmus och hade sån tur att det var en riktigt blåsig helg på västkusten.

Började dagen med en utefrukost innan vi stack på vågjakt vid lunch – Herman, Rasmus, Peter, Christoffer och jag. Åkte först till Åsa där vi inte tyckte det var speciellt bra i hamnen, kanske berodde det på att normalvattenståndet var 80-100cm över det normala – det var i alla fall en jäkla massa vatten! Kollade in lite andra spots längs kusten innan vi till slut var tillbaka i Åsa och begav oss ut till ön…

En tuff start på surfhelgen och det hela gick mer ut på att försöka hålla sig kvar och inte driva iväg – lite för jobbigt tyckte jag och Herman, vi gick upp och var på väg tillbaka till hamnen när vi hoppade i halvvägs tillbaka vid en lite point. Det visade sig att den gick under namnet ”Banzai Pipline” men mer missvisande namn finns nog inte så jag döpte den istället till ”Hash Point” vilket kändes mer rättvisande. Nja, ett par vågor blev det där innan kastade in handduken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *