Kåsa

Rasmus, Christoffer och jag stack iväg tidigt och plockade upp en frukost på Shell på väg söderut. Återigen lite surfcheck där bland annat mötte Erik och tillsammans beslutade vi oss för att kolla in Kåsa. Såg riktigt stökigt ut så vi funderade på lite alternativ. Ville ha lite skydd från den riktigt krafiga västvinden så vi tog en chansning och åkte ut på Getterön och kollade. Tyvärr inte riktigt vad vi tänkt oss vi återvände till Kåsa.

Faktiskt var det bättre än det såg ut från första början och vi fick alla några riktigt schyssta vågor. Det enda problemet var väl egentligen all tång som blåst in – ganska vanligt i Kåsa har jag förstått.

En kebab på Campino – och en trevlig surfhelg var över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *