Ett sensomrigt Torö Stenstrand

Kan villigt erkänna att det är roligare att spendera en torsdag i september på Torö än framför datorn på kontoret! Tyvärr blev vår bil stulen i augusti så jag tog tillfället i akt att vara miljövän och åkte kommunalt ut till Torö. Ganska smidigt faktiskt, det tar ca 2 timmar att åka dit.På väg till Torö blev jag mer och mer tveksam, det var knappt så träden rörde sig i den lätta vinden, men under vandringen från Herrhamra Gård till stenstranden väcktes mina förhoppningar. Kunde tydligt höra vågorna slå på stranden och det rasslade i stenarna. Jag hoppades att det åtminstonde skulle vara knähögt men väl främme var det bättre än förväntat. Blåste som sagt knappt något så vågorna var ganska rena och höjden var också lite bättre, runt midjehögt skulle jag tippa.

Tre personer i vattnet vilket känns naturligt mitt på dagen en torsdag, så det var ingen trängsel direkt. Sköna, rena små vågor samt en strålande sol – en grym torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *