Semestersurf i Kåseberga

Varit nere i Furuboda i fyra dagar innan det blev dags för sommarens första semestersurf. DMI sa att det skulle peaka vid 14:00 och ”Svetlana” lovade 220 grader och 11 m/s, trots det känns det osäkert när det är så lite fetch till Tyskland.

När jag skulle packa upp fishen jag köpte av Tony förra året märkte jag att den var knäckt rakt över glasfibern under tailpaden… måste ha hänt på hemresan från Fuerteventura utan att jag märkte det. Som tur var har jag Pernillas 7’5″ liggande i stugan. 7’5″ behövdes eftersom vågorna på udden var midjehöga som bäst och inte direkt hade något tryck.

Efteråt käkade jag en sillmacka med mos och tog en kaffe på Vendels vid Ale Stenar uteservering samtidigt som jag kollade på några longboardare som var ute, kändes som jag var i utlandet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *