Nordostligt i Skåne

Surfat detta spot innan och det brukar vara väldigt trevligt, inte minst på den natursköna omgivningen. NO vindar som tryckte på ända från mellersta Östersjön så jag slängde in Pernilla, Carina och Steph som var på besök i bilen och körde söderut.

Kanske hade de tröttnat på surfare vid spotet eller så hade den lokala bonden önskemål om ytterligare en bit åkermark för nu var gräsplanen som fungerade som parkering innan borta. Vägen slutade med en minimal vändplats istället så nu får det plats max 4-5 bilar där. Solen sken och vågorna var ca brösthöjd när de rullade in och som tur var så kändes inte blåsen speciellt mycket heller, det var helt enkelt perfekta förhållanden.

Två danskar ute och en annan kille som jag kände igen från Kåseberga dagarna innan. Visade sig var från Stockholm så skåningarna lyste med sin frånvaro – eller så var de på ett annat (bättre) spot…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *