Med nya brädan i Apelviken och Kåsa

Nya brädan

Ville testa den nya brädan direkt så jag åkte direkt ner till Apelviken där Petra och Elisabeth var på väg ut med sina longboards. Storleken var ok ibland men det var inget tryck alls i vågorna, däremot var det en massa kitare och windsurfare där. Apelviken är nog helt perfekt för longboard men jag ville ha vågor som var mer ”anpassade” till min nya bräda.

På eftermiddagen stack jag och Tony ner till Kåsa istället och där var det mycket bättre! Skönt tryck i vågorna och en kvällssol som lyste igenom molntäcket vid horisonten. Som vanligt lite problem med tången i Kåsa, men den låg i nordvästra hörnet, så man visste var man hade den.

Nya brädan känns riktigt kul, snabb över lite flackare partier och skönt lös i svängarna – kärlek vid första ögonkastet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *