Ett riktigt stort Torö

Torö i närmast fullmåne klockan 21:20

Prognosen lovade stora vågor på Torö, sydvästliga vindar uppåt 15 m/s. Beslutade mig för att ta halvdag på jobbet och fick som tur var lift av Alex ut till Torö. Vi var ute ca 16 och det var rejält stort och ”mushy” som det bara kan vara på Torö. Måste erkänna att Torö med den här vindstyrkan inte är mina favoritförhållanden. Vi tog det lugnt och avvaktade en vindminskning och förhoppningsvis en vridning mot väster.

Vid 19:00 hade det lugnat sig något och vi hoppade i. Otroligt mycket folk i line-up och man fick avbryta åtskilliga drops för att det låg folk i vägen. Fick ett fåtal vågor men tyvärr inga episka. Massor av fotografer på stranden och ”MattiasK” visar några grymma bilder från Torö i Surfsveriges forum.

Första gången jag testade mina våtdräktskor från Atan som jag köpte på Surfers i Varberg i lördags. Täta och varma men framförallt sköna och med skön känsla mot brädan. Rekommenderas!

2 thoughts on “Ett riktigt stort Torö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *