Arrifana på morgonen och på kvällen

Åkte till Arrifana på morgonen, vågorna har börjat bygga upp nu men det var fortfarande cleant. Underbar morgonsurf och avslutade surfet med en kaffe och juice på restaurangen nere vid stranden. Brasilienvibbar!

Efter lunch åkte vi inåt landet för att kolla in staden Monchique. Branta backar i stan så det var lite klurigt med vagnen, men en lunch hann vi med.

Åkte tillbaka till Arrifana senare på eftermiddagen. Det var lågvatten och de flesta seten blev closeouts men annars var det rent och glassy. En skön solnedgångssurf.

På stranden träffade vi av en slump på Christan, Sanna och deras dotter Vera från Malmö som reste runt i sin VW-buss i Portugal. De hade hunnit med sex dryga veckor redan och skulle stanna till veckan därpå. Bjöd hem dem till vår megavilla så de kunde ta en dusch och få en middag. Vet själv hur mycket jag uppskattar att få komma inomhus efter en tids camping. Känslan av att få sitta på en stol eller i en soffa när man har suttit på marken efter ett antal dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *