En sista morgontur till Arrifana

Nu har vågorna verkligen byggt upp. Enligt Magic Seaweeds surfrapport var det 3,5 meter NV och SV vind. Jag hängde på Christian bort till Arrifana och hoppade i. Försökte först håla mig så långt söderut på stranden som möjligt men ganska snart flytta peaken norrut mitt till stranden och vågorna minskade också något.

Hade haft känningar i både vänster och höger armbåge dagen innan och idag gjorde det ondare. I en misslyckad duckdive slets brädan iväg och det brände till i höger armbåge. Tog mig in till stranden och förstod att surfet var över för dagen. Det verkligen brände från armbågen både upp mot axeln och ned mot handleden. Inget jag känt innan. Efter en stund lugnade det ner sig och var bara lite ömt.

ps. Samlade lite länkar inför resan, du hittar dem på Delicious.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *