Knäbäckshusen på svag sydostlig

Sveriges kanske finaste strand

Jobbar distans veckan innan semestern och kan inte låta bli att ha ett öga på väderprognosen. Helt övertygad om att jag missade surf i förrgår när det egentligen inte blåste något men det var knähöga vågor nere vid stugan. Nu lovade prognosen 9 m/s SO och enligt DMI skulle det betyda vågor uppåt meter. Surfsugen som tusan körde jag ner till Knäbäckshusen. Kunde väl egentligen inte bli så mycket mindre och fortfarande var surfbart men eftersom mitt surfsug var stort hoppade jag i med Pernillas 7’5″.

Gick över förväntan att ta vågorna men tyvärr var det lite för dålig ”push” i vågorna, kändes som att surfa i lösa frigolitkulor och så fort jag försökte trycka ner railen så dök brädan. Men en riktigt skön session i det hela taget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *