Premiär för Gropahålet

Max 5 knop

Svaga nordostvindar men som enligt DMI lovade 0,5-1 meters vågor. Eftersom det såg lite pluttigt ut nere på stranden bestämde jag mig för att kolla om Gropahålet kunde leverera. Varit där och kollat många gånger innan men aldrig riktigt tyckt att det varit någon skillnad. Cabbade ner och slängde in 7’5″ i passagerarsätet – grymt att åka nedcabbat till surfet.

Denna gången levererade Gropahålet och det var absolut skillnad på vågkvaliteten jämfört med i stugan. Inget dramatiskt men de var större, något mer välformade och bröt länge ut. Tyvärr fick jag känningar i höger armbåge men hann i alla fall med någon timmas surf. Som det ser ut nu kommer sydkusten att leverera imorgon, 10-13 m/s så Kåseberga eller Löderups havsbad kommer nog få besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *