Kåseberga hamn

Från nordostvindar till sydvästvindar 13 m/s idag. Jag och Pernilla lämnade ett soligt Furuboda och åkte söderut till ett regnpiskande Kåseberga. Kollade in hamnen en kort stund men det var flacka vågor och ingen tog något under tiden jag kollade. Åkte till Löderups Strandband för att kolla om det var mer tryck i vågorna där. Det var det men å andra sidan ett jäkla stök där det bröt en bra bit utanför pirarna. En kille låg och kämpade i vitvattnet så jag beslutade mig för att återvända till Kåseberga. Nu hade det under den korta tiden jag var borta redan börja ändras.

Långa sköna högrar varav jag minns speciellt en. Surfade en lång höger när vågen hann kapp en annan våg och dog ut. Stod kvar på brädan och satte mig ner på den. Vände mig om och där kom en ny våg, la mig ner, tog tre paddeltag och surfade den vidare nästan bort till trappan.

Mycket folk där på sena eftermiddagen, räknade till 30+ surfare i vattnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *