Lördagssurf på Allmänningen

Lovande prognos där det skulle vrida från VSV till SV under natten och blåsa tills eftermiddagen. Samåkte med Johan Bolin och Oscar ut till Torö och vi var ute tills lunch. I bilen ut funderade vi på om det till och med var bra att via var lite sena ut, att vinden skulle avta och att vågorna skulle bli renare. På väg ut märkte vi dock att det inte längre blåste och ute på Torö var det nästan vindstilla.

Vågorna var inte de största, vi kollade Udden men hoppade i vid Allmänningen. Ganska ok höjd på vissa vågor men väldigt lite tryck. Bäst var det framför stenen där vågorna ändå var störst. Brädan var lite hal så jag måste nog rensa allt vax och lägga på nytt kallvattenvax inför nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *