Surf innan jobbet

Saaben

Gick upp 05:30 för att åka till Torö innan jobbet. Som vanligt när jag ska upp tidigt kunde jag inte riktigt sova så när jag petade i mig lite frukost mådde jag fysiskt illa. Men slängde ihop grejerna och var snart på väg i mörkret till Torö.

Allmänningen var helt tom när jag kom dit strax innan 0700 och nere vid stranden var det så pass ljust att jag såg vågor rulla in. 1-1,5 meter såg de ut att vara men det var ändå lite för skumt för att hoppa i och det var kyligt nere på stranden. Satte mig i bilen i 10 minuter och på den tiden ljusnade det fort. Idag körde jag vintergummit, min O’Neill 6/5/4, 7 mm skor och 5 mm handskar som jag köpte i våras. Så täta att jag knappt blev blev blöt när jag klev i.

Surfade själv en dryg kvart innan det dök upp två killar till. Grymt skönt och fick ett par långa högrar med sektioner. Dessutom klart väder och solen som sakta gick upp bortom Landsort. Surfade ca 1,45 och sedan tillbaka till civilisationen för jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *