Höstsurf på allmänningen

Stack tidigt från jobbet för att hinna ut denna dag. Det första jag märkte när jag hoppade i var att det på en vecka blivit markant kallare i vattnet. 17 grader förra veckan, nu säkert bara 15, men de två graderna märktes. Kanske var det sista gången jag surfade 3/2 i år, i alla fall utan huva. Huvaaa! Den bästa dagen senaste veckorna för mig. Vågorna hade mest push och hade en bra storlek, gubbhögt.

När jag stod och bytte om och mörkret kom krypande 19:30 kom inte mindre än två bilar med folk som skulle surfa. Och de tog sig tid att springa ner till stranden för att kolla surfet – som om de inte skulle hoppa i när det är kolsvart om 30 minuter och det står nöjda surfare och byter om överallt. Ja ibland blir man desperat.

Denna gången såg jag faktiskt inte ett enda djur på vägen hem. Förra gången såg jag faktiskt ett vildsvin och gången innan det en hare och ett rådjur. Inte så van att köra i mörker på landet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *