En vecka i Kalifornien med start på Huntington beach

Förra året åkte jag och Christian till Irland och i år blev det… Kalifornien! Skapligt pris på biljetten med Norwegian och smidigt med direktflyg CPH-LAX. 6500,00 för biljett, surfbräda tor och platsbokning. Jag laddade dock upp med tre veckors luftrörsinflammation och hostade fortfarande när vi åkte.

Började dagen med en rejäl frukost på Pacific Diner i San Pedro med Christians kompis Angelica och Cooper. Åt en omelett med avokado och hinkade kaffe. Efteråt åkte vi till Huntington Beach för resans första surf. Visade sig bli enda gången jag surfade med min 7S Superfish.

Tog det lugnt för att se hur kroppen skulle reagera dagen efter, men som tur var kändes det bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *