Trestles Uppers

Amtrak?

Åkte söderut och hamnade nära Trestles. Gick in i Rip Curl butiken för att fråga om vägen. Inte helt lätt att fatta att man skulle parkera och gå över motorvägen och nedför en väg parallellt med en gated community för att komma dit. En promenad på säkert 15 minuter.

Vi började gå ned utan brädor “för att kolla” men kom på efter halva vägen att det vara lika bra att ta med brädan ned (smart). Tur jag tog med min RRD Astice, den surfade jag med resten av veckan. Trevligt bryt med annorlunda upplevelse i och med promenaden, tåget som kom med jämna mellanrum och den öde skrala miljön.

Lunchade med fisch tacos och shoppade sedan på surf outleten i närheten. Bra pris på både kläder och våtdräkter. Sugen på att hitta en ny 3/2 men hittade ingen bra.

Återvände till Trestles Uppers efter lunch för ytterligare en session.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *