Sista surfet på Mirissa point

Reuben och Pernilla var på valsafari igår morse så det blev ingen morgonsurf. På eftermiddagen tog vi en tuk-tuk till Weligama för att barnen och Pernilla skulle få testa på att surfa, perfekta nybörjarvågor där. Knuffade in både Reuben och Siri i vitvattnet. Reuben kunde stå upp och surfa hela vägen in, kul.

Imorse var det dags för sista surfet där jag körde min 7S. Samlades som vanligt vid 06:00 och jag försökte känna efter extra mycket hur det kännes att gå i boardshorts den korta biten bort i mörkret. Idag var vågorna större än dagen innan men saftigt lågvatten. Idag såg man revets ”öar” inne vid stranden och förstod att man var tvungen att paddla rakt ut i 30 meter innan man tog av vänster. Det var vi tre ganska länge i vattnet innan det dök upp 3-4 till men vi tog ändå de mesta av vågorna. Upp efter knappt två timmar för att packa och checka ut för att åka med Palitha upp till Negombo där vi stannade på Hotel J för att sedan på måndagsmorgon flyga hem igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *