Extra tidig morgon

Regn och rusk

Natten till idag blev det sommartid, så ingen bra dag att gå upp tidigt. Satte klockan på 06:30 så ”egentligen” 05:30. Regnigt hela vägen till Kåseberga så fick skynda mig att springa in på WC-toan med IKEA-kassen och byta om. I princip rak syd som jag nog inte surfat Kåseberga på innan, vågorna svepte inte in runt hamnpiren utan kom rakt in, vissa snett in också. Paddlade ut med min RRD Astice och fick en våg men det var omöjligt att padda ut. Var bra drag i vågorna ändå så jag gick upp och bytte bräda till 7S och det var roligare.

Regnade nästan hela tiden jag var i men blev som tur uppehåll när jag gick upp och packade in i bilen. Tog en kaffe och ett wienerbröd på Cafe & Bistro i hamnen och från övervåningen (bilden) kunde man se brytet från värmen, najs.

2 thoughts on “Extra tidig morgon

  1. Trevlig blogg! Jag bor själv i krokarna och är sugen på att börja vågsurfa. Är ganska lång, 191 cm och 91 kg. Överväger att skaffa en longboard 9’2. Skulle det passa för Kåseberga tror du? Paddlar man ut från stranden eller går det att hoppa i från piren? Tack på förhand!

  2. Oj, missade din kommentar. Ja för Kåseberga behövs ofta en longboard och speciellt för dig som är nybörjare. Beror lite på hur stort det är, men oftast hoppar man i från piren och paddlar ut i line-up. Och ofta är det även värt att gå upp och runt och hoppa i igen istället för att paddla ut om man hamnar för långt ner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *