Ustwo Holiday i Portugal

2015-06-05 09.04.56

Varje år åker hela mitt jobb på semester tillsammans i fyra dagar. Folk från alla fyra studios dyker upp, Malmö, New York, London och Sydney. Tidigare år har vi varit i Kroatien och Berlin bland annat, men i år var vi i Portugal. Närmare bestämt på Zmar Eco Lodge som ligger i Aljezur.

Som tur vad finns det några fler än jag som brinner för surf så vi lyckades styra upp några surfsessions! På fredagmorgon trängde sex av oss ihop oss i Tiagos hyrda mini-bil och en in surfguidens pick-up för att ta oss ner till Odeceixe. Där hyrde vi brädor och våtdräkter till de som behövde det. Jag hade med min 3/2, leash och vax för att vara förberedd men hyrde en bräda. Fanns inga performance direkt, men fick i alla fall tag i en NSP 6’6″.

Vi återvände till Odeceixe på eftermiddagen med, det var högvatten och inte lika bra. Men känslan när jag satt i vågorna på den första session var så bra! Jag hade ett stort leende, tog massor av vågor och njöt verkligen av stunden. Vågorna var typiskt ”beachbreak i Portugal” men det gjorde inget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *