San Clemente Pier

Det såg så bra ut igår på Dohaney State beach så jag stack dit till soluppgången för att förhoppningsvis få lite vågor utan crowden. Det var relativt litet igår men cleant. Men idag var vågorna i princip obefintliga. En gubbe och en liten kille låg i norra delen närmast piren och fick något ibland, och från parkeringen tyckte jag att det kom ett set längst bort så jag hoppade i för att se om det inte kunde komma fler set även det kanske var långt mellan dem.

Efter 30 minuter gav jag dock upp, det var för litet, kanske att tidvattnet spelade roll, det var utgående tidvatten nu på morgonen vilket inte brukar vara bra.

san clemente pierPå eftermiddagen checkade vi ut för att bege oss söderut. Vi stannade till vid San Clemente Pier för att äta medhavd matsäck och jag tog tillfället i akt och hoppade i. Lite moln som drog in och vattnet fick en vacker grå färg. Vackert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *