Lunchpass på Swamis

Spenderade förmiddagen vid poolen och svängde sedan förbi Wholefoods för att handla lunch. Imponerande butik med hela sitt ekologiska utbud. Köpte mackor och pizza och åt allt vid borden utanför.

2016-03-18 at 21-21-34Efter det åkte vi till Swamis där tidvattnet precis var inkommande. 10-15 personer ute men spridda på på två take-off. Ca metern högt bara och typiska longboardvågor men jag fick bara lite kortare åk. Väldigt vacker strand, medan jag surfade lekte barnen affär bakom plattformen för trappan ner till stranden.

sälarPlockade upp ett par latte i Carlsbad by the Sea innan vi åkte söderut via La Jolla där vi stannade till och kollade på en sälkoloni. Åt middag i San Diego – Oceanside innan vi åkte till hotellet i San Diego.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *