Ett litet mindre Praia da Areia Branca

Det var litet idag med så åkte återigen till Praia da Areia Branca. Där var det mindre än igår också men relativt cleant. Surfade precis utanför flodmynningen.

När jag köpte brädan fanns det ingen leash snodd på brädan och hade fått en snodd av David på Tribo Do Mar men det var nog polyester i linan för den gick upp och jag tappade brädan två gånger. Gick upp till surfaffären som hjälpte mig med en ny innan jag hoppade i igen.

Åt en bitoque, en portugisisk variant på steak sandwich, och en öl på Barrack. Det var för varmt att vara på stranden och ingen skugga i sikte så åkte hem och vilade i hängmattan. Tog en kort sväng till Peniche men känns som en ocharmig stad, kollade in snabbt på Rip Curl men åkte tillbaka till Consolação igen. Tänkte först hänga på SUP safari på kvällen men det byggde lite så hämtade brädan och surfade lite.

På kvällen åt jag grillade räkor, grillad fisk, 2 öl, efterrätt och kaffe för €25 på Mar e Sol. Kan verkligen rekommenderas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *