Praia da Areia Branca

Idag var det mindre än igår, åkte upp till pointen i Consolação för att kolla lite. Ingen ute på hela stranden och två personer som försökte på revet söder om pointen. Det var mycket NV så tänkte att det var mer exponerat söderut och pratade lite med en local som sa att det skulle nog vara bättre i Praia da Areia Branca eller också San José som låg ännu länge söderut.

Barrack

Efter att ha åkt halvvägs för att vända och hämta plånboken så kom jag till Praia da Areia Branca som var riktigt trevligt. Charmigt nere vid stranden och supertrevliga vågor och bara 2-3 personer ute. Denna gången kunde jag låsa fast nycklarna runt styrstången på bilen, syntes inte heller bakom däcket men Biltemas lås som jag köpt är inte världens smartaste konstruktion.

2016-06-03 21.23.57

Åt en sen lunch på Barrack, en smaskig steak sandwich innan jag vilade och läste (The Life av Malcolm Knox) på stranden. Drack en liten ök på Barrack och tänkte hoppa i igen när jag fick sms från Emma på Tribo Do Mar så åkte hem och surfade en liten eftermiddagssession på Praia da Consolação. Efteråt blev det grillad fisk, kall öl och något nytt för mig, percebes eller som det heter på svenska – långhalsar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *