Höstens första surf (och sommarens)

En sommar med riktigt bra väder och lite oflyt i planeringen och resultatet blev att jag inte har surfat något alls på hela sommaren sedan jag var i Portugal i början på juni.

Kvällarna är dock fortfarande så ljusa så man hinner surfa om man sticker tidigare från jobbet och idag stack jag vid 15:00 och sedan via Christan för att åka till Mölle. Mycket cleanare än när jag var där senast (och blev sjösjuk) men man satt lite längre ut än normalt. 20-25 personer i vattnet så ganska trångt i take-off men tog i alla fall en riktigt bra och många andra bra vågor. 16-17 grader i vattnet (jag badade i Furuboda förra helgen) så hoppade i med 4/3 och utan boots, men blev lite kall framförallt om fötterna och ryggen i slutet. På vägen hem svängde vi inom Höganäs för att äta en thai.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *