En avstickare som blev en fullträff

Hikkaduwa i Skåne

Nu har hösten startat på riktigt och det har varit NO vindar i flera dagar (och troligen surf med) men idag stack jag och Christian till sydkusten för att hitta vågor som vrider runt. Vi var på väg till ett mer klassiskt ställe men bestämde oss för att svänga av lite tidigare och titta. Såg lovande ut på fler ställen men inte riktigt bra. Men så kom vi till ett ställe det det redan var fem personer ute och där det rullade in riktigt rena fina vänstrar tillsammans med off-shore/sideshore!

Tänkte inte länge utan hoppade i så snabb vi kunde, solen går ner 18:26. Grymt trevligt spot som påminde mig en del om ett semi-secret spot i Hikkaduwa som jag och Christian surfade flera gånger. Hit får vi komma igen när förhållanden är de rätta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *