Morgonsurf och en utflykt norrut

Här ska jag sitta när jag bli gammal

Stack upp vid 0730 och kollade läget. Såg litet ut så tog min RRD Astice och gick förbi Noahs strandrestaurang. Där var det två personer ute. Nästan vindstilla så sköna förhållanden. Fick lite sköna vågor men på slutet dog det ut ganska mycket.

Grym frukost på hotellet. Inte så stort utbud men fräscht och gott. Färsk frukt, nypressad juice lite ägg och bacon och en kock man kan beställa omelett etc av.

Tog en tripp upp längs kusten till Baleal för att kolla läget. Åkte först till Praia de Areia Branca där jag hängde förra gången. Låg på stranden och läste och åt på Barrack. Såg fram emot deras steak sandwich men det var en ny meny. Kanske nya ägare med.

Besökte Rip Curl affären som var ny sedan jag var här senast. Köpte presenter till barnen. Var tvungen att testa att surfa i Baleal så hoppade i vid Praia Lagide. Lite snälla vågor tyvärr men fick i alla fall lite.

Efter tog jag en fika. En Cappuccino som bestod av hälften kall mjölk med tre teskedar socker, lite varm skummad mjölk som han först hade is i (?) och en kaffeshot toppad med kakao. Mums…?! Åkte sedan till Torres Verdas för att kolla lite på Decathlon men hittade inte direkt något.

Hemma så såg det ganska lugnt ut och solen tittade fram. Det var ganska mulet innan. Så tänkte testa min GoPro och mitt munfäste. Men det var inge lätt. Ytterligare en sak att fokusera på. Kanske om jag tagit min …Lost att det hade varit lättare. Men nu blev det bara meckigt och blev lite konstigt att behöva hålla munnen stängd.

Ensam i bubbelpoolen i solnedgången. Lyx.

Testade restaurangen på Noah ikväll. En pasta med skaldjur som som var god (om jag saltade och pepprade ordentligt). Avslutade kvällen med lite häng i jacuzzin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *