Dags att testa min nya TCSS* bräda

Som tur inte så många dagar efter att jag köpt min nya The Hermit så fick jag chans att testa den på sydkusten innan jobbet. Nere vid 07:00 men var tvungen att vara hemma till ett möte 10:00 så var inte i mer än knappt två timmar.

14 grader i vattnet stod det på griffeltavlan som satt på vita hytten nere vid piren. Jag körde fortfarande vinterdräkt och skor, men 3mm handskarna. Lite skum mellansäsong nu när det är varmt men ändå kallt om jag skulle köra sommardräkt. Kanske nästa gång, då det troligen är juni.

Brädan var lätthanterad, lite ”korkig” känsla med sina 51 liter men varför inte. Det var lättare att trycka ner och duckdiva med än min RRD Astice så tror att jag hittat rätt med en bräda mellan RRD Asticen och …Lost Puddle jumpern. Chit chattade lite med Christian och Max innan jag åkte hemåt.

*The Critical Slide Society

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *