Ostliga vindar på Österlen

Fortfarande härligt i vattnet

Fördelen med att vara mellan uppdrag är att man kan sticka en vardag och surfa. Både torsdagen och fredagen lovade blåst och det märktes att det var surfsugna från när och fjärran som drogs till Österlen.

Åkte till samma hamn som förra veckan och vågorna rullade in, men stökigt, långt ifrån lika bra som då. Men å andra sidan var det lugnt i vattnet. När jag kom gick precis Fredrik upp från vattnet så jag var själv ute. Såg en surfare som parkerade och bytte om när jag var uppe en sväng. Hälsade men såg inte vem det var så hoppade i igen. Nästa ”varv” vilade jag och satt på stranden när det visade sig att surfaren var ingen mindre än Tony!

Kul att träffas igen efter många år. Surfade lite till och åkte sedan och hämtade en hamburgermeny i Kivik som jag åt på stranden.

Efter en paus försökte jag surfa igen men det var för kämpigt så var bara i 20 minuter.

Åkte till Furuboda för att sova över tills imorgon – rejält svulten efter dagen så festade till det med en pasta carbonara, öl, jordnötsringar och glass.

Antal vågor13
Distans821 meter
Tid1h 57min

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *